Community

Uitnodiging voor teams rond onze Cornelia's


Hoeveel Cornelia's kennen jullie?  Gebruik deze kans om er meer te ontmoeten in een informele gezellige setting. Vertel ook over jullie ervaringen.

Bovenstaande is bedoeld als vraag aan de verzorgers en behandelaars van onze Cornelia's! 

Naast de familie is er meestal een team van mensen betrokken bij onze Cornelia's. Het Kinderdagverblijf, de school, de woongroep, de dagbesteding, de logopedist, de fysiotherapeut, etcetera.... Ook voor deze mensen is het Cornelia de Lange syndroom een zeldzame aandoening. 

Graag zou de vereniging deze team-leden ook de kans geven om anderen te ontmoeten die met hetzelfde bezig zijn. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld andere woongroep begeleiders te ontmoeten die ook voor iemand met dit syndroom zorgen? Of zie je cliënt eens tijdens een leuk dagje uit bij zijn familie.

Onze ontmoetingsdag is geen symposium, geen 'werk'! Het is wel een kans om anderen te ontmoeten, zonder dat direct een probleem centraal staat. Om eens te praten met een ouder, broer of zus of een andere professional. Dit alles als een leuk dagje uit. Neem wat dat betreft ook gerust gezinsleden mee als dat het meedoen vereenvoudigd (of dat ze gewoon geinterreseerd zijn in wat Papa of Mama voor cliënten heeft?

Natuurlijk begrijpen we dat jullie (als verzorgers, professionals) ook graag een dagje 'vrij' willen zijn en dat je; als je voor veel verschillende cliënten bezig bent, keuzes moet maken en niet aan alles kunt meedoen. Hopelijk past deze zaterdag in de nazomer van 2024 in jullie agenda. Het is veel waard voor onze families om jullie te zien. Zoals het spreekwoord stelt: It takes a village to raise a child!

Gerritjan Koekkoek

Posted by

Page history
Last modified by Gerritjan Koekkoek on 2024/07/03 10:07
Created by Gerritjan Koekkoek on 2024/07/02 09:57

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org