Community

Vooruitblik

ontmoetingsdag 2024

We werken aan een leuk en ontspannen programma voor jullie allemaal. Hier is alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten van onze ontmoetingsdag.

Clown Spruit!

Voor Clown Spruit is de taal van de clown universeel en zorgt overal voor verbinding tussen mensen. Het is juist dat, die verbinding en dat contact met anderen wat haar telkens in haar rol als clown raakt omdat iedereen gezien wil worden en aandacht nodig heeft.  

ClownSpruit

Amigo: Een voorstelling over vriendschap en verbinding. We doen het samen.

Elco en Margo nemen je mee in hun muzikale wereld vol kartonnen dozen en fabeldieren. Hun mooie en lieve fabeldieren maken contact, ze openen je hart, ze aaien, maken geluidjes en ze laten zich graag aaien zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn.

AMIGO verbindt en dat gaat vanzelf. Het contact en plezier ontstaat op een vanzelfsprekende manier. Zo gaat dat met echte vrienden. Hun prachtige muziek is het cement voor de verbinding, het is een taal die iedereen aanspreekt.

We zijn benieuwd naar wat er allemaal in de kartonnen dozen zit. We kunnen ze opstapelen ermee gooien. En je kunt er zelfs muziek mee maken door erop te trommelen.

Amigo flyer

G-Spirit

G Spirit verzorgt beweeg activiteiten en sportevenementen voor mensen met een beperking. Deelname aan beweging draagt bij aan een betere gezondheid, conditie, motorische vaardigheden en zelfvertrouwen. Op ieders niveau passen ze de activiteiten aan.

G-Spirit Logo

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien!

14 september

Na de vakantie openen we de inschrijvingen.

Andrea Morales

Posted by

Page history
Last modified by Andrea Morales on 2024/07/01 15:09
Created by Andrea Morales on 2024/06/04 12:34

About the website contents

All of the information on this WebSite is for education purposes only. The place to get specific medical advice, diagnoses, and treatment is your doctor. Use of this site is strictly at your own risk. If you find something that you think needs correction or clarification, please let us know at: 

Send a email: info@cdlsWorld.org