Ask the expert

Blinde darm - mogelijke restproblemen


Question

Er bestaan voor zover ik weet geen voorzorgsmaatregelen. Het enige dat volgens mij gedaan kan worden is bewust te zijn van deze voorgeschiedenis in geval van buikklachten. Verklevingen in de darmen komen voor, en kunnen voor problemen zorgen, en moeten doeltreffend aangepakt worden. De diagnose verloopt het makkelijkst als de zorgverleners op de hoogte zijn van deze mogelijkheid en een goede diagnostische test gebruiken (voornamelijk d.m.v. beeldvormend onderzoek, zou ik zeggen)

Answer of our experts

Er bestaan voor zover ik weet geen voorzorgsmaatregelen. Het enige dat volgens mij gedaan kan worden is bewust te zijn van deze voorgeschiedenis in geval van buikklachten. Verklevingen in de darmen komen voor, en kunnen voor problemen zorgen, en moeten doeltreffend aangepakt worden. De diagnose verloopt het makkelijkst als de zorgverleners op de hoogte zijn van deze mogelijkheid en een goede diagnostische test gebruiken (voornamelijk d.m.v. beeldvormend onderzoek, zou ik zeggen).

Answer is checked and valid for
nl

Legal Disclaimer

Please take note that the Ask the Expert service is comprised of volunteer professionals in various areas of focus. Answers are not considered a medical, behavioral, or educational consultation. Ask the Expert is not a substitute for the care and attention your child’s personal physician, psychologist, educational consultant, or social worker can deliver.

Do you have a question you would like to ask?

Ask a Question

Do You urgently need help? Contact the CdLS Foundation USA, Our Staff!